bg pxt2® performance exchange for transmission and power steering

bg pxt2 automaattivaihteiston öljynvaihtoon

  • Nopea nerokkaan yksikertainen käyttö
  • Tuottoisa
  • Huoltovapaa

Lataa esite

Tuotetiedot

BG PXT®2 Performance Exchange™ automaattivaihteistoille ja ohjaustehostimille vaihtaa nopeasti ja tehokkaasti vanhan kulu-neen öljyn ja sen mukaan liuenneen ja hajonneen karstan ja lisää tarkkalleen pois tullutta öljyä vastaavan määrän uutta öljyä ja
vaihteiston tehostaja ainetta. The BG PXT®2 avulla voit huoltaa erillisen automaattiohjelman avulla myös ohjaustehostimen ja yksinkertaisen tyhjennys/ täyttö toiminnon avulla minkä tahansa vaihteiston tai voimansiiron.

BG PXT®2 ominaisuuksiin kuuluu monivärinen kosketusnäyttö, joka ohjaa käyttäjää huollon suorittamisessa sekä tallentaa kaik- kien suoritettujen huoltojen määrän. Kaikkia esiasetuksia voidaan muuttaa ja laitteen ollessa yhteydessä vaihteistoon voit koska tahansa säätää vaihteiston öljymäärää.

BG PXT®2 kaikki tärkeimmät komponentit ovat teollisuus laatua. Se vaihtaa vaihteistoöljyn laadukkaiden 12 V siirtopumppujen avulla jopa kahdessa minuutissa. BG PXT®2 vaihtoprosessin ansiosta vanha ja uusi öljy eivät sekoitu keskenään ja BG:n turvallisen ja ylivertaisen kemian ansiosta tulette hämmästymään tuloksista, jota tämä laadukas ja nerokkaan yksinkertainen työhevonen tarjoaa.

BG PXT®2 on muutakin kuin vain pelkkä korjaamolaite. Se on osa erittäin suosittua BG Automaattivaihteiston huoltopalvelua. Sen suosio perustuu markkinoiden parhaaseen kemiaan, huippu-laatuisiin öljyihin ja BG PXT®2 öljynvaihtomenetelmään. Se on ainutlaatuinen ja siksi se on niin suosittu!


Lisävarusteet

BG TF832QC-200:


  • Laaja valikoima adaptereita henkilöautoille
  • Saatavana adaptereita lähes kaikkiin henkilöautoihin
#