FINNTEST OY TYÖPAIKKANA

Finntest Oy on jatkuvasti kiinnostunut oma-aloitteisista, ahkerista ja motivoituneista työntekijöistä. Ennen kaikkea olemme kiinnostuneita positiivisista ja innostuneista ihmisistä, jotka pystyvät toimimaan itsenäisesti ja saavat tulosta aikaan. Tarjoamme vastuuta ja erilaisia mahdollisuuksia. Emme tuijota kellokorttiin, vaan meille tärkeintä on sitoutuminen yhteiseen juttuun.

ALUEMYYNTI, PÄÄKAUPUNKISEUTU, POHJANMAA

Etsimme myyntitiimiimme vahvistusta pääkaupunkiseudun alueelle ja Pohjanmaalle. Tämän lisäksi olemme kiinnostuneita osaajista vaikka sijainti paikka olisi erilainen. Etsimme ennen kaikkea hyviä tyyppejä.

Oletko tehnyt itsenäisesti työskennellen kauppaa autokorjaamoille tai ajoneuvojen huoltopisteisiin? Oletko mahdollisesti työskennellyt erilaisten kemiallisten puhdistustuotteiden kanssa? Tunnet autot ja olet valmis kouluttamaan myymäsi tuotteet. Meiltä saat työhön erittäin hyvän koulutuksen. Tärkeintä on oma aktiivisuus ja halusi oppia.

Tulevalta henkilöltä edellytämme kykyä organisoida oma työaika, tietenkin yhteistyössä meidän kanssamme. Sinulla on myös näyttöä aiemmasta tuloksellisesta toiminnasta. Tarjoamme mielenkiintoisia, maailman johtavien valmistajien tuotteita ja palveluita, joilla voit tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme. Tyytyväisiä asiakkaita on aina kiva auttaa.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää !

Kari Järvi, Toimitusjohtaja

Matkapuhelin 0400 443 944