Finntest Palvelut

Finntest Oy on toiminut vuodesta 1984. Jo yrityksen alkuvuosina Finntest:n päämääränä oli tarjota asiakkailleen teknisesti parasta palvelua ja tuoda maahan alan parhaita laitteita, joilla asiakkaamme voisivat menestyä. Vuonna 1991 aloimme tehdä yhteistyötä Tanskalaisen Ahcon nimisen valmistajan kanssa. Ahcon toi siihen aikaan uudenlaisen työskentelytavan rengasliikkeille. Heidän ajatuksena oli kehittää rengasliikkeiden toimintaa kehittämällä tehokkuutta, ergonomisuutta ja työturvallisuutta erikoislaitteiden avulla, jotka muodostavat jo käsitteeksi muodostuneen Ahcon renkaanasennuslinjaston. Tästä me ymmärsimme, että kehittämällä asiakkaidemme toimintaa, kehitämme omaakin toimintaamme. Meidän mielestämme laitemaahantuojan tärkein tehtävä on laitteiden avulla auttaa meidän asiakkaitamme tekemään parempaa ja terveempää liiketoimintaa.

Finntest Oy:n lisäarvopalvelut ovat kuluttajille tarjottavia lisäarvopalveluita, jotka muodostuvat laitteista ja niillä mahdollisesti käytettävästä kemiasta (BG).

Me huollamme, korjaamme ja myymme varaosia kaikille maahantuomillemme laitteille.

Tarjoamme asiakkaillemme veloituksetta vuosien saatossa syntyneen osaamisen korjaamosuunnitteluun ja uusien laitteiden hankinnassa usein tarpeelliseen rahoitukseen. Tarvittaessa hoidamme homman avaimet käteen. Näiltä sivuilta voit lukea Finntest Oy: tarjoamista tuki- ja lisäarvopalveluista.