bg huoltopalvelut


BG Products Inc. on valmistanut autoalan erikoiskemikaaleja, voitelu- ja puhdistusaineita jo vuodesta 1971. BG valmistaa ja myy tuotteitaan vaan autoalan ammattilaisille. Kemian valmistuksen lisäksi BG on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan valmistanut laitteita. Laitteiden tarkoituksena on yhdessä huippulaatuisen kemian kanssa puhdistaa tai vaihtaa esimerkiksi automaattivaihteiston öljy. Laitteet on suuuniteltu BG kemialle ja niiden ideana on helpottaa ja nopeuttaa huolto-osaston toimintaa. Ne ovat laadukkaita ja niitä on yksinkertaista käyttää.

BG kemia, voiteluaineet yhdessä laitteiden kanssa muodostavat huoltopalvelukokonaisuuksia, joita monia ei ole Suomessa ollut aikaisemmin saatavilla. Huoltopalveluiden pääasiallinen ajatus on puhdistaa, vaihtaa ja suojata auton nestejärjestelmät ja tarjota, niin vahva asiakaskokemus kuluttajille, että he haluavat asioida BG huoltopalveluita tarjoavassa yrityksessä säännöllisesti.

BG huoltopalveluita tarjoavat yritykset nauttivat etuoikeututusta palvelusta. Heille tarjotaan tukea sekä tekniseen että kaupalliseen osaamiseen. Tämän lisäksi me Finntestillä tarjoamme tukemme huoltopalveluita tarjoaville yrityksille markkinoinnin avulla. BG kuluttajasivuilta voit lukea tarkemmin BG huoltopalveluista.

Tutustu BG tuotteisiin