Bg huoltopalvelut kevyelle kalustolle

Oletko vastuussa huolto-osastosta?

Ennakoivan huollon markkina on kovassa kasvussa automaailman jälkimarkkinasektorilla. Kaikki alalla työskentelevät tietävät moottoreiden likaantumisongelmista ja sen seuraksena tulevista korjaustarpeista. On edullisempaa huoltaa ennalta kuin korjata.

Autolan suuret valmistajat markkinoivat edullista ensimmäisen omistajuuden mallia. Se tarkoittaa minimaalista määrää huoltokohteita ja mahdollisimman pitkää huoltoväliä. Tämä malli on suunniteltu suuria automarkkinoita varten, jossa autoilla ajetaan suhteellisen lyhyt elinikä ja valtaosa autoista markkinoilla on yritysleasing autoja. Eli siis asiakas tulee toimipisteeseenne harvemmin ja hänen autoonsa tehdään vähemmän huoltoja.

Autoalan kuluttajaraportit kertovat seuraavista ongelmista:

  • Autot kuluttavat liikaa öljyä
  • Moottorin vikavalo palaa jopa 5000 km ajon jälkeen
  • Sytytyskatkoksia uusissa autoissa

Autolan kuluttaja raportit kertovat myös:

  • Varaosien myynti on kovassa kasvussa

Lisäksi raportit kertovat:

  • Merkkiliikkeet tekevät vähemmän huoltoja
  • Merkkiliikkeet tekevät vähemmän öljynvaihtoja

Ennakoivahuolto on asioiden tekemistä paremmin kuin autonvalmistaja edellyttää. Laadukkaiden lisäaineiden ja niistä muodostuvien huoltopalveluiden avulla voi vaikuttaa ennalta asiakastyytyväisyyteen ja -uskollisuuteen.

BG on ennakoivaan huoltoon vuodesta 1971 erikoistunut kemikaali- ja laitevalmistaja. Se hallitsee autolan suurinta markkinaa (USA) 31% markkinaosuudella.

BG KULUTTAJSIVUT BG huoltotuotteet

Sinua palvelee