Finntest projektinhallinta

#


Mikäli olet perustamassa täysin uutta korjaamoa tai haluat päivittää nykyisen korjaamosi, niin pystymme toimimaan luotettavana kumppanina projektin kaikkien vaiheiden läpi. Hyvällä projektinhallinnalla pystytään säästämään kustannuksissa ja saadaan aikaiseksi todistetusti tehokas ja tuottava korjaamo.


Analyysi - suunnittelu - mallinnus - tuotanto - asennus - palaute

Tarjoamme asiantuntemuksemme ja kokemuksemme käyttöösi. Teemme yhdessä analyysien ja kokemusten pohjalta suunnitelman, josta syntyy korjaamon layout-malli. Mallista voidaan todeta korjaamon eri toimintojen ja laitteiden vaatimat tilat ja kulkuväylät autoille, ihmisille, työkoneille ja varaosille. Korjaamon toiminnan kannalta elintärkeät öljyn-, paineilman- ja pakokaasunpoistojärjestelmät voidaan integroida rakennuksen suunnitelmiin. Hoidamme asennusten aikataulutuksen ja valvomme töiden sujumisen. Projektin valmistuttua koulutamme henkilökunnan laitteiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön. Varmistamme luovutettavan korjaamon toimivuuden palautteen ja ylläpitohuoltojen avulla.


tehokkuus - käytettävyys - kestävyys

Projektinhallinnan avulla voidaan välttää yleisimmät virheet, jotka helposti syntyvät ilman suunnittelua tai kokemusta. Hyvän suunnitelman pohjalta on korjaamon tiloissa otettu huomioon viranomaismääräykset, työturvallisuus ja aputilojen mitoitukset. Kaikki laitteistot on tarkastettu ja koulutettu niiden oikea käyttö. Laitteille ja työkaluille on laadittu huolto- ja tarkastusohjelmat, jotta maksimoidaan niiden käyttöikä ja minimoidaan yllättävät korjaustarpeet.

Näistä syntyy korjaamo joka toimii tehokkaasti ja on käyttäjäystävällinen. Olemme kumppani jonka kanssa tehty yhteistyö on kestävää ja takaa korjaamon toiminnan pitkälle tulevaisuuteen.