#
SmartLease tulee mullistamaan korjaamosi laitehankinnat!

Finntest tuo autoalan jälkimarkkinoille uudenlaisen mahdollisuuden hankkia ja ylläpitää tuotannontekovälineitä. Monet yrittäjät ja johtotason henkilöt tuskailevat korjaamon kannattavuuden ja sen ennustettavuuden kanssa. Finntest SmartLease vapauttaa päättäjän keskittymään oikeanlaisiin asioihin.

Omistaminen on vanhanaikaista

Suomen automarkkina on pitkään perustunut omistamiseen. Ihmiset haluavat omistaa auton vaikka todellisuudessa he maksavat käytöstä, koska rahoitusajan lopulla auton arvo on painunut lähelle nollaa. Keski-Euroopassa ja muualla Skandinaviassa leasingrahoitus on yleisin tapa hankkia auto. Siis sellainen leasing, joka ei edes tähtää omistamiseen. Auto on vain vuokralla tietyn aikaa. Aivan sama koskee korjaamolaitteita, niiden omistaminen ei usein ole järkevää. Mutta niiden pysyminen tuottavana on ratkaisevan tärkeää!

Miten SmartLease eroaa normaali leasing rahoituksesta

SmartLease sopimuksen laitteet sisältävän laitteen käyttöönoton ja käyttöiän kustannukset. Finntest vastaa siitä, että laite on koko sopimuskauden käyttökunnossa. Laadukkaiden yhteistyökumppaniemme kanssa me tarjoamme tähän vain parhaita laitteitamme, joiden tiedämme toimivan mahdollisimman luotettavasti.

  • Laite on vuokralla
  • Toimitus sisältää asennuksen, käyttöönoton ja opastukset
  • Vuokra sisältää, ylläpidon, huollot ja päivitykset
  • Toimintaturvan koko sopimuskaudelle
Tulet yllättymään SmartLease sopimuksen edullisuudesta!