Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Finntest Oy Oy (Y-tunnus: 0567076-7 )
Olarinluoma 16
02200 Espoo

rekisteriasioita hoitava henkilö

Anne Keskinen
Sähköposti anne.keskinen@finntest.fi

Rekisterin nimi

Finntest Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Finntest Oy:n asiakkaaksi, ostanut Finntest Oy:ltä tuotteita tai palveluita, rekisteröitynyt Finntest Oy:n viikkokirjeen tilaajaksi ja/tai osallistuu Finntest Oy:n asiakastilaisuuteen tai vastaavaan.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Finntest Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös erilaisten huolto-ja ylläpitotiedotteiden lähettämiseen. Tietoja voidaan käyttää Finntest Oy:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Finntest Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Finntest Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Finntest Oy:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Finntest Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Finntest Oy:n asiakaspalveluun puh. 010 839 44 00, sähköpostitse finntest@finntest.fi tai rekisterinhoitajalle.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tiedot hankituista palveluista

tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Finntest Oy:n käytössä, paitsi Finntest Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Finntest Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Finntest Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Finntest Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Finntest Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.


Evästeiden (cookies) käyttö

Finntest.fi ja Bgprod.fi verkkosivuilla käytetään evästeitä (cookies). Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneeseesi selatessa, jos sallit asennukset. Evästeet auttavat meitä tunnistamaan sinut muista verkkokävijöistä ja tuottamaan mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen verkkosivuillamme.

Evästeiden avulla käyttämäsi asetukset jäävät tietokantaamme, joten sinun ei tarvitse määritellä kaikkia asetuksia uudestaan, kun siirryt sivulta toiselle tai palaat sivustolle. Antamasi tiedot jäävät muistiin, joten niitä ei tarvitse kirjoittaa uudelleen. Analysoimme kaikkien sivuston käyttäjien tapaa käyttää internetsivujamme, jotta voimme tehdä parannuksia ja kehittää selailukokemustasi. Evästeiden avulla voit esimerkiksi löytää nopeammin tietoja, joita tarvitset. Evästeet auttavat meitä myös arvioimaan ja mittaamaan verkkomainontamme tehokkuutta.

Näin poistat evästeet käytöstä

Toivomme, että hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Jos et halua käyttää evästeitä, saat ne pois käytöstä selaimessasi olevien asetusten kautta. Jos poistat evästeet käytöstä, osa tämän sivuston (ja useiden muiden sivustojen) sisällöistä ei välttämättä toimi oikein. Tämä saattaa vaikuttaa epäsuotuisasti käyttäjäkokemukseesi.

Evästeiden poistaminen käytöstä tapahtuu selaimen lisäasetusvalikosta, esimerkiksi kohdasta Asetukset (options tai preferences). Voit lukea lisätietoja selaimesi ohjetiedoista (help).

Voit estää Google Analytics –evästeet asentamalla selaimeesi Google Analyticsin ohjelmalisäkkeen (Google Analytics opt-out browser add-on), joka estää verkkosivustoa lähettämästä sivustokäyntiisi liittyviä tietoja Google Analytics -ohjelmaan.