bg pxt2® Automaattivaihteiston ja ohjaustehostimen huoltolaite

bg pxt2 automaattivaihteiston huoltolaite

  • Nopea nerokkaan yksikertainen käyttö
  • Tuottoisa
  • Huoltovapaa

Lataa esite

Tuotetiedot

BG PXT®2 automaattivaihteistoille ja ohjaustehostimille vaihtaa nopeasti ja tehokkaasti vanhan kuluneen öljyn ja sen mukaan liuenneen ja hajonneen karstan ja lisää tarkkalleen pois tullutta öljyä vastaavan määrän uutta öljyä ja vaihteiston tehostaja ainetta. The BG PXT®2 avulla voit huoltaa erillisen automaatti-ohjelman avulla myös ohjaustehostimen ja yksinkertaisen tyhjennys/ täyttö toiminnon avulla minkä tahansa vaihteiston tai voimansiiron.

BG PXT®2 ominaisuuksiin kuuluu monivärinen kosketusnäyttö, joka ohjaa käyttäjää huollon suorittamisessa sekä tallentaa kaik- kien suoritettujen huoltojen määrän. Kaikkia esiasetuksia voidaan muuttaa ja laitteen ollessa yhteydessä vaihteistoon voit koska tahansa säätää vaihteiston öljymäärää.

BG PXT®2 kaikki tärkeimmät komponentit ovat teollisuus laatua. Se vaihtaa vaihteistoöljyn laadukkaiden 12 V siirtopumppujen avulla jopa kahdessa minuutissa. BG PXT®2 vaihtoprosessin ansiosta vanha ja uusi öljy eivät sekoitu keskenään ja BG:n turvallisen ja ylivertaisen kemian ansiosta tulette hämmästymään tuloksista, jota tämä laadukas ja nerokkaan yksinkertainen työhevonen tarjoaa.

BG PXT®2 on muutakin kuin vain pelkkä korjaamolaite. Se on osa erittäin suosittua BG Automaattivaihteiston huoltopalvelua. Sen suosio perustuu markkinoiden parhaaseen kemiaan, huippu-laatuisiin öljyihin ja BG PXT®2 öljynvaihtomenetelmään. Se on ainutlaatuinen ja siksi se on niin suosittu!


Lisävarusteet

BG TF832QC-200:


  • Laaja valikoima adaptereita henkilöautoille
  • Saatavana adaptereita lähes kaikkiin henkilöautoihin
#