BOTT KALUSTEET

BOTT Cubio -korjaamokalusteissa yhdistyvät moderni yhtenäinen ulkoasu, innovatiiviset ratkaisut ja kestävä rakenne. Selkeät muodot ja tarkat toiminnot varmistavat töiden sujuvuuden korjaamoilla, ja siisteyden ylläpito on helppoa. Kaikki työkalut ja laitteet ovat nopeasti käsillä ja niille on suljettavat säilytyspaikat. Työkalujen, tarvikkeiden, testauslaitteistojen ja erikoistyökalujen asianmukainen säilytys ja korjaustoiminnassa syntyvien jätteiden käsittely on helppoa Cubio -korjaamokalusteiden ansiosta.

Tehokkuus on keskeinen tekijä menestykseen korjaamoilla. Tehokas toiminta saavutetaan toimivilla ratkaisuilla.

BOTT on kehittänyt erityisiä työpistemoduuleita Cubio -korjaamokalusteiden tuotevalikoimaan, joiden moduulirakenne mahdollistaa rajattomasti erilaisia kombinaatioita. Cubio -korjaamokalusteisiin voidaan integroida syötöt öljyille, paineilmalle ja erilaisille nesteille, lisäksi ne tarjoavat mahdollisuuden lajitella erilaiset jätteet. Polttoaineen ja öljyn kestävät komposiittityötasot varmistavat Cubio -korjaamokalusteiden kestävyyden.

Räätälöidyt ratkaisut ja saumaton liitettävyys synnyttävät ulkoasun, joka vastaa täydellisesti korjaamon asettamia vaatimuksia, ilman pienintäkään kompromissia.

Ota yhteyttä paikalliseen myyntiedustajaan ja kartoitetaan yhdessä korjaamonne tarpeet tarkemmin


Lataa esite


Bott Suomi

 

# # #