nostimet

"OMCN nostimet kasataan ja koekuormitetaan tehtaalla ennen kuin ne lähetetään asiakkaille."

Olemme keskittyneet nostimissa laadukkaisiin eurooppalaisiin valmistajiin. Nostin on korjaamon kivijalka. Se on pitkäikäinen 15-20 vuoden investointi. Laadukasta laitetta tarvitsee korjata vähemmän ja se säästää hankintahintansa takaisin elinkaarensa aikana. Nostimien ylläpitoon tarjoamme huoltosopimusta ja pidennettyä käyttöturvatakuuta.

OMCN on yksi maailman suurimmista nostin valmistajista. OMCN valmistaa alusta alkaen itse rautarakenteensa ja hydrauliikka osansa. Niinpä he antavat näille osille 10 vuoden takuun. OMCN koekäyttää kaikki nostimensa ennen asiakkaille lähettämistä. OMCN nostin on pitkäikäinen investointi, joka varmasti maksaa itsensä takaisin käyttötuntien kautta.

Herkules on saksalainen valmistaja, joka on erikoistunut paineilmapalkeella toimiviin matalanostimiin. Paineilmatoimiset Herkules nostimet ovat varmatoimisia ja yksinkertaisen rakenteensa ansioista niissä on vähän huoltokohteita. Herkules nostimet ovat erityisesti rengasliikkeiden ja korikorjaamoiden suosimia nostimia.

Herrmann on huippulaadukas saksalainen nostin valmistaja, joka on keskittynyt tuotannossaan lattian alle asennettaviin sylinterinostimiin. Herrmann: nin erikoisuus on vedellä ja paineilmalla toimiva sylinterinostin.

ATH Nostimet edustavat mallisarjastomme edullista päätä - kuitenkaan Finntestin ominaisesta laadusta tinkimättä. Kaukoidässä valmistettu nostinperhe suunnitellaan Saksassa ja kokoonpannaan tarkkojen stantardien mukaisesti heidän omalla tehtaalla. Nostimista löytyy ratkaisut kattavasti korjaamojen nostintarpeisiin. Mallisarja kattaa skasinostimet, 2-pilari ja 4- pilarinostimet.

Ota yhteyttä paikalliseen myyntiedustajaan ja kartoitetaan yhdessä korjaamonne tarpeet tarkemmin