nostimet

"OMCN nostimet valmistetaan ja koekuormitetaan tehtaalla ennen kuin ne lähetetään asiakkaille."

Olemme keskittyneet nostimissa laadukkaisiin eurooppalaisiin valmistajiin. Nostin on korjaamon kivijalka. Se on pitkäikäinen 15-20 vuoden investointi. Laadukasta laitetta tarvitsee korjata vähemmän ja se säästää hankintahintansa takaisin elinkaarensa aikana. Nostimien ylläpitoon tarjoamme huoltosopimusta ja pidennettyä käyttöturvatakuuta.

OMCN on yksi maailman suurimmista nostin valmistajista. OMCN valmistaa alusta alkaen itse rautarakenteensa ja hydrauliikka osansa. Niinpä he antavat näille osille 10 vuoden takuun. OMCN koekäyttää kaikki nostimensa ennen asiakkaille lähettämistä. OMCN nostin on pitkäikäinen investointi, joka varmasti maksaa itsensä takaisin käyttötuntien kautta.

Hofmann on tunnettu mm. rengashuollon laitteistaan, mutta valikoimista löytyy myös nostimia; sähköhydrauliset 2-pilarinostimet, sekä pyöränsuuntaukseen erityisesti suunniteltu 4-pilarinostin.

Herrmann on huippulaadukas saksalainen nostin valmistaja, jolta löytyy luotettavat sähkömekaaniset 2-pilarinostimet.

ATH Nostimet edustavat nostinmallistomme edullista päätä - kuitenkaan Finntestin ominaisesta laadusta tinkimättä. Kaukoidässä valmistettu nostinperhe suunnitellaan Saksassa ja kokoonpannaan tarkkojen standardien mukaisesti heidän omalla tehtaallaan. Nostimista löytyy ratkaisut kattavasti korjaamojen nostintarpeisiin. Mallisarja kattaa sakasinostimet, 2-pilari ja 4- pilarinostimet.

Ota yhteyttä paikalliseen myyntiedustajaan ja kartoitetaan yhdessä korjaamonne tarpeet tarkemmin