Paineilma

Suunnittelemme tarvittaessa asiakkaillemme kokonaisia paineilmaratkaisuja aina pienkorjaamojen tarpeista maalaamoista jopa suurten tehdaskokonaisuuksien paineilmatarpeisiin. Meiltä saa kattavasti erilaisiin tarpeisiin soveltuvia mäntä- ja ruuvikompressoreita sekä ilman kuivaimella että ilman. Myös liikkuvan kaluston sähkö- ja polttomoottorikäyttöiset paineilmaratkaisut ovat erikoisalaamme.

Kauttamme saa myös asianmukaiset varaosat, huollot ja korjaukset kattavasti ja nopeasti kaikkiin myymiimme malleihin. Myös huoleton huoltosopimusmalli on hyvä tapa pitää huolta paineilman saatavuudesta ja laadusta. Tällöin vastaamme että koneet ja laitteet toimivat kun niitä tarvitaan.

Italialainen kompressorivalmistaja Fiac tunnetaan laajasta valikoimasta ja hyvästä hinta/laatusuhteestaan.

Italialainen Aignep valmistaa laadukkaita paineilman jakelu lisälaitteita, kuten paineensäätimet ja suodattimet. Lisäksi valikoimasta löytyy helposti koottava paineilmaputkisto tarvittavine varusteineen.

Metal Works tuottaa komponentteja erilaisiin paineilmaputkistoratkaisuihin ja täydentää kotimaisena toimijana korjaamoiden paineilmajärjestelmäratkaisuja paineensäätimien ja liittimien osalta.

Ota yhteyttä paikalliseen myyntiedustajaan ja kartoitetaan yhdessä korjaamonne tarpeet tarkemmin


Katso paineilmatyökalut tästä