Treadreader™ Renkaan kulutuspinnan skanneri

Renkaan Kulutuspinnan SkANNERI

  • Kädessä pidettävä
  • Luotettava suomenkielinen raportti renkaan todellisesta kunnosta
  • Nopea ja helppokäyttöinen - käytetään älypuhelin aplikaatiolla (Android)

Lataa esite

Tuotetiedot

Mitä jos voisit muutaman sekunnin pyyhkäisyllä, kädessä pidettävällä laitteella luotettavasti mitata tarkasti renkaan kulutuspinnan?

Sigmavision Treadreader™ on patentilla suojattu renkaan kulutuspinnan yhdellä pyyhkäyksellä mittaava skanneri. Se mittaa tarvittavat arvot ja näyttää kuvaajan renkaan kulutuspinnasta, yhden sattumanvaraisen silmämääräisen arvion sijasta. Se kykenee mittaamaan kuivat, märät, jopa hieman lumiset renkaat.

Yksityiskohtaisia kulutuspinnan mitta-arvoja voidaan katsella älypuhelimen ja tabletin kautta TreadReaderTM applikaatiolla. Tämä data voidaan siirtää liikkeen DMS- tai eVHC- tai ajoneuvokaluston (fleet) ylläpitojärjestelmään. Henkilöauto-markkinoilla tämä mahdollistaa välittömän tai varauksen kautta tehdyn renkaanvaihdon.

Se lisää renkaiden ja vaihtotyön tuottoa ja parantaan asiakaan luottamusta ja asiointi uskollisuutta. Kaupallisissa ajoneuvokalustoissa TreadReaderTM parantaa rengashuollon hallinnointia sekä renkaiden rotaatiota ja elinikää. Sen avulla voidaan vähentää ajoneuvokaluston rengaskuluja ja parantaa rengastarkastussopimusten tehokkuutta.


slide
slide
slide
slide
slide