FINNTEST OY TYÖPAIKKANA

Finntest Oy on jatkuvasti kiinnostunut oma-aloitteisista, ahkerista ja motivoituneista työntekijöistä. Ennen kaikkea olemme kiinnostuneita positiivisista ja innostuneista ihmisistä, jotka pystyvät toimimaan itsenäisesti ja saavat tulosta aikaan. Tarjoamme vastuuta ja erilaisia mahdollisuuksia. Emme tuijota kellokorttiin, vaan meille tärkeintä on sitoutuminen yhteiseen juttuun. Myy itsesi meille.

Avoimet työpaikat

ALUEMYYNTI, POHJANMAA

Etsimme myyntitiimiin vahvistusta Pohjanmaan alueelle. Asuinpaikka voi olla Pohjanmaalla tai lähialueella. Oletko tehnyt itsenäisesti työskennellen kauppaa autokorjaamoille tai ajoneuvohuoltopisteisiin ? Oletko mahdollisesti työskennellyt erilaisten kemiallisten puhdistustuotteiden kanssa? Tunnet autot ja olet valmis kouluttamaan myymäsi tuotteet. Meiltä saat työhön erittäin hyvän koulutuksen. Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Snap-On ja BG Products.

Tulevalta henkilöltä edellytämme kykyä organisoida oma työaika, tietenkin yhteistyössä meidän kanssamme. Sinulla on myös näyttöä aiemmasta tuloksellisesta toiminnasta. Tarjoamme mielenkiintoisia, maailman johtavien valmistajien tuotteita ja palveluita, joilla voit tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme. Tyytyväisiä asiakkaita on aina kiva auttaa.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää !

Kari Järvi

010-839 4401