FINNTEST OY

Kari ja Merja Järvi perustivat korjaamolaite maahantuontiyrityksen Finntest Oy:n vuonna 1984. Toiminnan alusta asti visiona on ollut maahantuoda mahdollisimman laadukkaita koneita, järjestää asennus-, koulutus ja huoltopalvelut koko maassa sekä luoda pitkäaikaiset päämies- ja asiakassuhteet.


#

Sivu Finntest Oy 30 vuotta esitteestä.


Menestystä ja mukautumista

Yli 30 vuoden jälkeen voimme ylpeästi todeta että vaativina aikoina olemme onnistuneet erittäin hyvin. Finntest Oy on noussut Suomen merkittävimpien korjaamolaitetoimittajien joukkoon.

2000 – luvulla ovat erilaiset palvelukonseptit nousseet yhä tärkeämpään rooliin. Enää ei riitä vain hyvien koneiden maahantuonti vaan Finntest Oy on panostanut paljon asiakaskumppanuuksien luomiseen ja hoitamiseen. Kun voidaan osoittaa että uudet konseptit tuottavat taloudellista hyötyä asiakkaille, on yhteistyölle luotu vankka perusta. Perinteinen laite maahantuonti on muuttumassa lisäarvopalveluiden tuottamiseksi ja uusien liiketoimintamallien maahantuonniksi.

#

Sivu Finntest Oy 30 vuotta esitteestä.


Laatu ja asiakastyytyväisyys

Finntest Oy on aina panostanut laatuun ja liiketoimintansa jatkuvaan kehittämiseen. Tavoitteemme on olla asiakkaittemme luotettava kumppani.

Välitämme asiakkaidemme tyytyväisyydestä. Olemme luoneet vahvan kenttäorganisaation palvelemaan asiakkaita. Asiakastyytyväisyyttä seuraamme jatkuvasti.


Liiketoiminnan kolme peruspilaria

Rengashuollossa yrityksemme on selvä ykkönen Suomessa. Turvallisuuteen, ergonomiaan ja tehokkuuteen on panostettu jo 1980-luvulta lähtien. Rengaslinjastosta on muodostunut alalle jo selkeä standardi. Finntest:n toimittamia renkaanasennuslinjastoja on Suomessa jo n. 250 kappaletta. Raskaan kaluston puolella ovat renkaan- täyttöautomaatilla varustetut turvatäyttöhäkit yleistyneet ja näin vähentäneet merkittävästi henkilövahinkoja.

USA:ssa valmistetut BG tuotteet (laitteet, kemikaalit ja öljyt) ovat nousseet yhdeksi yrityksen tärkeistä tukijaloista. Yhteistyö alkoi vuonna 2002 ja tuote- ja palveluvalikoima laajenee jatkuvasti. BG:n tavoitteena on ratkaista auton käyttöön liittyviä ongelmia ennaltaehkäisevän kunnossapidon avulla.

Kolmantena peruspilarina yrityksellä on korjaamosuunnittelu. Finntest Oy tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua autokorjaamoiden sekä rengasliikkeiden suunnittelusta toteutukseen, mukaan lukien laiteasennukset ja -koulutukset. Finntest Oy:n toimintaperiaatteisiin kuuluu myös huolehtia asiakkaidensa liiketoiminnan jatkuvuudesta toimittamiensa kokonaisuuksien osalta. Finntest Oy pyrkii aina solmimaan asiakkaittensa kanssa huoltosopimuksen turvaamaan investointeja ja ennaltaehkäisemään mahdollisia ongelmia.

Finntest Oy:n logistiikkakeskuksessa sijaitsee myyntinäyttely asianmukaisine koulutustiloineen ja lisäksi huolto- ja varastotoiminnot. Yritys kouluttaa tiloissaan vuosittain useita eri asiakasryhmiä toimittamiensa tuotteiden ja palveluiden tehokkaan ja oikean käytön varmistamiseksi.

Finntest Oy:llä on Bisnoden kehittämän luottoluokitusjärjestelmän korkein luottoluokitus AAA. Lisäksi Suomen Asiakastieto Oy myöntänyt yritykselle Suomen vahvimmat – sertifikaatin viimeisten 10 vuoden aikana osoituksena hyvästä talouden hoidosta.